Forfatter
Tittel Supersunt og syndig: 50 deilige retter med grønnkål
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Grønnkål er en svært næringsrik grønnsak som er proppet med fiber, antioksidanter, omega-3, mineraler og vitaminer. Denne boken inneholder 50 oppskrifter med grønnkål som ingrediens. Her er oppskrifter til alle dagens måltider: fra frokostsmoothies til salater og supper og middagsretter som thaikrydrede reker eller enchiladas. Til dessert kan grønnkålen brukes blant annet i sorbet, sjokoladeiskrem eller cookies.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Lånere på venteliste
*00001554 am 2200337 4500
*00115702
*008 a 00nob 2
*015 $a0427059$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-93311-10-2$bib.$cNkr 299.00
*035 $a0427059
*035 $a258120
*041 $heng
*08231$a641.653$zh$25
*090 $c641.653$dRam
*100 0$aRamsey, Drew$jam.
*24010$aFifty shades of kale
*24510$aSupersunt og syndig$b50 deilige retter med grønnkål$cDrew Ramsey og Jennifer Iserloh ; foto: Ian McSpadden ; oversatt av Dorthe Erichsen, Eli Okkelmo & Jon Berg
*260 $aOslo$bGusli Berg$c2015
*300 $a165 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aGrønnkål er en svært næringsrik grønnsak som er proppet med fiber, antioksidanter, omega-3, mineraler og vitaminer. Denne boken inneholder 50 oppskrifter med grønnkål som ingrediens. Her er oppskrifter til alle dagens måltider: fra frokostsmoothies til salater og supper og middagsretter som thaikrydrede reker eller enchiladas. Til dessert kan grønnkålen brukes blant annet i sorbet, sjokoladeiskrem eller cookies.
*574 $aOriginaltittel: Fifty shades of kale
*650 1$aGrønnkål$0matlaging$1641.653$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aIserloh, Jennifer$emedforf.
*700 0$aMcSpadden, Ian$efotogr.
*700 0$aErichsen, Dorthe E.$d1961-$eovers.$jn.
*700 0$aOkkelmo, Eli$d1949-$eovers.$jn.
*700 0$aBerg, Jon$eovers.$jn.
*74000$aSupersunt & syndig
*850 $ahonnfisk
*900 0$aMacSpadden, Ian$zMcSpadden, Ian$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening