Nordkapp maritime fagskole og videregående skole

Kokkelære: den store kokeboka
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Kokkelære: den store kokeboka
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • Eleveksemplar641.5 G
Eier
  • honnfisk
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2015
Noter
  • Har du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? I «Kokkelære» finner du over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler. Gausdal forklarer alt man trenger å vite om råvarene, og viser hvilke 40 grunnleggende tilberedningsteknikker du trenger for å kunne lage virkelig god mat, som en profesjonell kokk. Boken inneholder detaljerte steg-for-steg beskrivelser som demonstrerer alt fra grunnleggende kokkeferdigheter som kutteteknikk, brødbakst og filtrering, til mer krevende prosesser som partering av dyr, kompliserte konditorprosedyrer og tilberedning av spesielt vanskelige retter. Boken dekker alle sider av matlagingen, med vekt på hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet. Har ordliste, register
ISBN
  • 978-82-7547-762-8
Tilgjengelige
  • 3/10
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*00001372 am  2200217   4500
*00118929
*008                      a          00nob 2
*015  $a0441205$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-7547-762-8$bib.$cNkr 599.00
*08231$a641.5$zh$25
*090  $bEleveksemplar$c641.5$dG
*100 0$aGausdal, Tom Victor$d1976-$jn.
*24510$aKokkelære$bden store kokeboka$cTom Victor Gausdal ; foto: Ingvar Eriksson
*260  $aOslo$bPress$c2015
*300  $a624 s.$bkol. ill.
*505  $aHar ordliste, register
*520  $aHar du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? I «Kokkelære» finner du over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler. Gausdal forklarer alt man trenger å vite om råvarene, og viser hvilke 40 grunnleggende tilberedningsteknikker du trenger for å kunne lage virkelig god mat, som en profesjonell kokk. Boken inneholder detaljerte steg-for-steg beskrivelser som demonstrerer alt fra grunnleggende kokkeferdigheter som kutteteknikk, brødbakst og filtrering, til mer krevende prosesser som partering av dyr, kompliserte konditorprosedyrer og tilberedning av spesielt vanskelige retter. Boken dekker alle sider av matlagingen, med vekt på hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aEriksson, Ingvar$efotogr.$jsv.
*850  $ahonnfisk
*950 0$aKokebøker$zMatlaging
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Utlånt01.07.2050Nordkapp maritime fagskole og vgsLæreverk 641.5 G
Ex3Utlånt14.06.2024Nordkapp maritime fagskole og vgsEleveksemplar
Ex4Utlånt14.06.2024Nordkapp maritime fagskole og vgsEleveksemplar
Ex6Tilgjengelig Nordkapp maritime fagskole og vgsEleveksemplar
Ex7Utlånt14.06.2024Nordkapp maritime fagskole og vgsEleveksemplar
Ex8Utlånt14.06.2024Nordkapp maritime fagskole og vgsEleveksemplar
Ex10Tilgjengelig Nordkapp maritime fagskole og vgsEleveksemplar
Ex12Utlånt14.06.2024Nordkapp maritime fagskole og vgsEleveksemplar
Ex14Tilgjengelig Nordkapp maritime fagskole og vgsEleveksemplar
Ex15Utlånt14.06.2024Nordkapp maritime fagskole og vgsEleveksemplar